Even niks meer gedaan

De afgelopen weken heeft de ontwikkeling van de website weer even stilgelegen. Dat ligt natuurlijk aan mij: de basis is klaar, nu moet ik nog gaan fine-tunen. En daar zit dus het probleem.

In mijn portfolio-map staan alle categorie├źn vermeld met een leuke achtergrondfoto, en ik wil graag dat daar een link in zit. D.w.z. als je op de foto klikt wordt je automatisch doorgestuurd. En wat ik ook probeer…dat lukt me nog steeds maar niet. Op een gegeven moment was ik zo gefrustreerd, dat ik alles aan de kant heb gezet en andere dingen ben gaan doen.

En dat is fietsen! Het zonnetje scheen, de temperatuur werd steeds lekkerder en de afstanden werden steeds een beetje groter. Daarbij nog mijn nieuwe fiets die GEWELDIG rijdt, en mijn geluk is compleet. Wat heb ik hier de laatste tijd van genoten.

Maar in mijn hoofd riep toch steeds een klein stemmetje: “moet je die website van je niet eens af gaan maken?” Gisteren heb ik de stoute schoenen dan maar aangetrokken: de regen kwam de hele dag met bakken uit de lucht, dus fietsen was dit keer geen uitvlucht.

Maar wat ik ook probeerde… het wilde niet zoals ik het graag had. Zal ik dan toch maar eens raad gaan vragen aan een prof? Eigenlijk is me dat mijn eer te na, ik bleef nog effe “kloemele”, mijn verstand zei me dat ik beter hulp kon gaan zoeken, maar ik ben wel een beetje eigenwijs…

Na ruim 2 uur, zonder enig resultaat, heb ik het opgegeven.

Fietsen gaat me beter af!

Marjan Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *