Het spoor bijster

Mijn vernieuwde website is een feit, en mijn eerste blogje lees je nu. Natuurlijk is dit nog maar het begin van mijn website, ik ga hem nog verder uitbreiden.

Tegen de tijd dat mijn website af is, heb ik de hele cursus WordPress doorlopen (ik ben nu pas bij les 3…). En eerlijk is eerlijk: ik vind het leuk om te doen, maar denk dat ik af en toe het spoor wel even bijster zal zijn. Het ziet er allemaal zo simpel uit, maar ondertussen zijn mijn hersenen flink aan het werk om alles een beetje logisch te ordenen. Dat worden nog heel wat uurtjes achter de computer en ook heel veel content dat weer in de prullenbak verdwijnt, omdat ik het toch net weer anders wil (ik ken mezelf, nooit tevreden, het moet steeds weer beter).

Marjan Geschreven door:

2 Reacties

 1. Gvktjes
  10 maart 2021
  Antwoord

  Marjan zoals ik/wij het leuk vinden om je foto challenge iedere dag weer als een cadeautje te zien! Kom je nu met een super leuke strakke website!! We blijven je volgen uit het oog masr zeker niet uit het hart groetjes van de Gvktjes

  • 10 maart 2021
   Antwoord

   Dank je wel Gvktjes! Ik blijf in beweging haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *